Netwerkbeveiliging

Datadiefstal, cybercriminelen, malware, hackers en virussen. Allemaal risico’s waarvan u wilt dat ze mijlenver bij u en uw bedrijf vandaan verwijderd blijven. Netwerkbeveiliging is noodzaak geworden, op zowel uw hardware als de software die uw netwerk beschikbaar maakt. Hoe veilig is uw data?

Waarom netwerkbeveiliging?

Veel organisaties onderschatten de beveiligingsrisico’s van hun netwerk; ze hebben verouderde systemen voor ICT beveiliging. Digitale criminelen worden steeds gevaarlijker, dus mag uw netwerkbeveiliging niet achterblijven in de ontwikkeling. En technologie verandert constant. Daar moet op geanticipeerd worden.

Huijbregts Automatisering biedt u geavanceerde netwerkbeveiliging die u beschermt tegen risico’s van buitenaf. Bij de bescherming van uw organisatie door middel van netwerk beveiliging volgen wij de Code voor Informatiebeveiliging. Wij toetsen uw netwerk op:

  • Beveiligingsarchitectuur van het ICT netwerk;
  • Beveiligingsmanagement;
  • Beveiliging van communicatie met security gateways;
  • Beveiliging van remote access en communicatie tussen netwerken via een VPN verbinding;


Bedreigingen voorkomen

In een enkel geval is een bedreiging zichtbaar, maar de meeste digitale aanvallen vinden plaats onder de radar. Ze blaffen niet, maar bijten wel. Als organisaties geen verdachte activiteit in het netwerk opmerken, dan krijgen ze een vals gevoel van veiligheid. Nietsvermoedende medewerkers halen verbazingwekkend snel bedreigingen binnen het netwerk. Zonder goede netwerkbeveiliging kan dit schadelijke gevolgen hebben voor het bedrijf.Met een firewall is uw organisatie altijd beschermd tegen deze bedreigingen. Maar een firewall onderhouden vereist tijd en gespecialiseerde securitykennis.

Heeft u die tijd niet, of die kennis niet in huis? Met Managed Firewall van Huijbregts Automatisering heeft u geen omkijken meer naar het beheer van uw firewall. Uw firewall is altijd up-to-date zonder dat het u veel tijd kost. En uw netwerk en data zijn altijd goed beschermd.

Het onderhoud van een WiFi-netwerk vereist kennis van zowel radiotechniek als netwerkbeheer.

Huijbregts Automatisering heeft ervaren en gekwalificeerde engineers in dienst die uw zakelijke WiFi-netwerk probleemloos kunnen inrichten, beheren en onderhouden.