Beveilig uw belangrijkste bezit: data in e-mails

Mail assure beschermt u tegen reputatieschade en productiviteitsverlies als gevolg van e-mailbedreigingen.Het is een op cloudtechnologie-gebaseerde dienst die u beschermt tegen inkomende en uitgaande bedreigingen, zoals malware, virussen, spam en phishing, DoS & DDoS aanvallen, opzettelijk of onbewuste lekken van gegevens  en "social engineering" aanvallen. Uw e-mail is volkomen “secure”.

E-mailbeveiliging is complex en kostbaar

Omdat de verscheidenheid aan beveiligingsproblemen door e-mail alsmaar groeit, naast de wettelijke en reglementaire verplichtingen, worden de systemen voor e-mailbeveiliging en encryptie steeds complexer. Organisaties spenderen veel te veel tijd en geld aan het beveiligen van hun e-mailsystemen; tijd en geld dat beter besteed kan worden aan de ondersteuning van de primaire bedrijfsactiviteiten.

E-mailbeveiliging voor elk inkomend en uitgaand bericht

Mail assure is de meest uitgebreide en diepgaande, op cloud-technologie gebaseerde, oplossing in de huidige markt. Deze e-mailbeveiliging heeft strenge SLA's op beschikbaarheid en beveiliging, biedt flexibele e-mailencryptiefuncties, verlaagt de kosten en reduceert complexiteit, elimineert externe bedreigingen en verbetert het functioneren van uw e-mailserver.Mail assure  is gebouwd om uw verplichtingen op gegevensbeveiliging en privacybescherming in e-mails na te komen, van medische gegevens tot debit/creditcard informatie.Nieuwe functionaliteit stelt gebruikers in staat om hun eigen beveiligingsinstellingen op berichtniveau te beheren, in combinatie met gecentraliseerde instellingen voor functies en machtigingen.

Voor het beveiligd versturen van email kunt u kijken naar onze TrustedTransfer dienst
Voor het backuppen van uw Office365 email oplossing kunt u kijken naar onze Cloud2Cloud backup oplossing