Backup in de cloud

Is uw data veilig? Zelfs wanneer u al met tapes of een harde schijf kopieen maakt, kan het mis gaan. Denk eens aan uitval van een harde schijf, verwisselde tapes, brand- of waterschade, of diefstal. Safety Blocks online backup neemt deze zorgen weg en biedt een veilige en gemakkelijke manier om een kopie van uw data te maken of indien gewenst uw volledige ICT omgeving te maken. Huijbregts AUtomatisering gaat daarin veel verder dan traditionele online back-up oplossingen en biedt naast back-up ook mogelijkheden tot restore in the Cloud zodat u bij grote calamiteiten toch weer snel toegang heeft tot uw data of zelfs uw hele IT omgeving.

Veilig opgeborgen

De online backup wordt versleuteld en via internet op ons dubbel uitgevoerde backup platform geplaatst. In het beveiligde datacenter is uw data beschermd tegen fysieke schade maar ook schade door virussen en hackers. De backup is ook nog eens fysiek dubbel uitgevoerd en op twee verschillende locaties geplaatst.

Gemakkelijk en zorgeloos backups maken

De backup software is gemakkelijk in gebruik en helpt u bij het snel maken van uw backups. Na een eerste backup zal alleen de veranderde data worden veiliggesteld. Met gemakkelijk aan te passen instellingen en backup log bestanden trekt u aan het einde van iedere werkdag zorgeloos de deur achter zich dicht.

Huijbregts Automatisering verzorgt niet alleen uw backup maar kan ook helpen bij het terugzetten van grote hoeveelheden data, of zelfs volledig herstel van een systeem. U kunt rekenen op de expertise van onze mensen en indien nodig komen wij met een harddisk met uw data langs, zodat uw systeem snel weer operationeel is.

Server backup

Safety Blocks Server Backup is ontworpen om al uw servers, virtuele servers en kritieke applicaties te beschermen vanaf één enkele applicatie.

Alle mogelijke modules zijn standaard in de backup software inbegrepen. Dit is dus inclusief:
  • VMWare
  • Hyper-V
  • Exchange
  • MS-SQL
  • SHarepoint
  • Virtual Disaster Recovery
  • Office365 - Cloud2Cloud backup
  • Archiving - tot 7 jaar backups terug te halen
  • Lokale Speedvault voor razendsnelle restores

Desktop Backup

Het verlies van gegevens op het werkstation kan dagen van downtime en extra kosten betekenen om informatie opnieuw te creëren of hulpprogramma's opnieuw te installeren.

Safety Blocks Backup voor werkstations beschermt hele werkstations - snel en gemakkelijk om downtime te verminderen. 

Documents backup

70 procent van de werkstations  wordt niet geback-upt. Gebruikers blijven echter belangrijke documenten lokaal opslaan.

Safety Blocks Documents backup is speciaal ontwikkeld om lokaal opgeslagen documenten te beschermen, de kosten zo laag mogelijk te houden en alles volledig geautomatiseerd te laten verlopen.

Cloud2Cloud backup

SaaS-providers zijn niet verplicht om uw gegevens te herstellen als deze verloren gaan, waardoor u wordt blootgesteld aan verhoogde risico's op verlies van intellectuele eigendom en niet-naleving van de regelgeving.

Door onze Cloud2Cloud backup te gebruiken bent u er zeker van dat u alle Exchange online berichten gebackupped heeft en kunt u deze ten alle tijden herstellen tot 7 jaar terug.