Installatie, Onderhoud & Service

Voor de ICT van uw bedrijf bent u bij Huijbregts Automatisering aan het juiste adres. Voor het midden- en kleinbedrijf levert Huijbregts Automatisering het volledige traject van inventarisatie en installatie tot onderhoud en service.

Installatie

Nadat in overleg met u is bepaald welke ICT oplossing het beste bij uw bedrijf past, installeren wij het systeem of de apparaten bij u op locatie. Uiteraard houden wij hierbij rekening met uw bedrijfsvoering. Kan uw bedrijf tijdens kantooruren niet zonder pc's of het internet? Dan is installatie op zaterdag of in de avonduren een optie. Wij denken graag met u mee.

Onderhoudscontracten

Wilt u verzekert zijn van volledige service voor een vast bedrag per maand? Dan kiest u voor een onderhoudscontract bij Huijbregts Automatisering. Een onderhoudscontract betekent:

 • Een vast bedrag per maand, per apparaat
 • Geen overige kosten
 • Geen uren max.

Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

  (Pro-actief) remote beheer

  Een belangrijk onderdeel van onze service bestaat uit pro-actief beheer. Door regelmatig uw systemen op afstand na te lopen, signaleren en verhelpen wij problemen al voordat deze bij de eindgebruiker zijn ontstaan. Doordat wij vanaf afstand inloggen op uw systeem merkt u niets van dit pro-actief onderhoud. Bij Huijbregts Automatisering staat uw tevredenheid voorop. Pro-actief remote beheer is daarom een vast onderdeel in onze service, ook voor klanten zonder onderhoudscontract.

  Service op locatie

  Mocht uw systeem onverhoopt niet naar behoren werken, dan staat ons team voor u klaar. Is het probleem niet vanaf afstand op te lossen? Dan komen wij bij u op locatie. Wij zullen er alles aan doen om de problemen met uw systeem zo snel mogelijk te verhelpen.