PC-op-maat

Wil je een game pc op maat kopen? Huijbregts Automatisering biedt de mogelijkheid zelf je pc volledig op maat samen te stellen. Niemand is hetzelfde en iedereen stelt andere eisen aan zijn computer. Zorg er daarom voor dat jouw PC op maat aan al deze wensen en eisen voldoet. Bij ons kun je je game pc zelfs tot in de kleinste details samenstellen, geen beperkingen, geen concessies, alléén hetgeen wat jij graag wilt hebben! Wij leveren de beste kwaliteit computers en maken uitsluitend gebruik van A-merk componenten. Zo ben je verzekerd van een betrouwbaar systeem. 


Desktop-Laptop-Tablet

Samen zoeken wij voor u de meest geschikte device, of het nu gaat om een laptop (notebook), een desktop of een tablet. We helpen u bij het maken van de juiste keuze en bieden hierbij ook de mogelijkheid om deze na het gereedmaken bij u thuis af te leveren.

Er zijn verschillende devices te verkrijgen. Degene voor het gebruik van internet en tekstverwerking vallen over het algemeen in het wat lagere budget. Verder er ook krachtigere devices waarmee men bijvoorbeeld kan gamen of audio/visueele bestanden kan bewerken. Deze twee specialistische devices vallen doorgaans onder een hoger budget.

Reparatie

Start uw pc start niet meer, heeft hij een virus of wordt hij steeds trager? Zoekt u een bekwame en betrouwbare pc specialist voor uw computer reparatie? Een probleem met de pc kan vaak verschillende oorzaken hebben. Soms hebben de problemen te maken met de software, maar ook problemen met de hardware (onderdelen) komen vaak voor.

De computerspecialisten van Huijbregts Automatisering repareren al jaren alle voorkomende defecten aan alle merken pc’s. Een volledige diagnose van uw pc wordt u aangeboden voordat u kosten maakt. Zo weet u vooraf waar u aan toe bent en kunt u snel weer met een goed werkende computer aan de slag!