Slachtoffer van fraude?

Huijbregts Automatisering in het middelpunt.

 Als onderneming staat Huijbregts Automatisering doorgaans graag in het middelpunt van de belangstelling, maar af en toe komt het voor dat dit toch minder enthousiast ontvangen wordt. Volgens Google ligt het adres van Huijbregts Automatisering namelijk in het midden van Nederland. Geografisch incorrect, maar het brengt nog een vervelende consequentie met zich mee.

Slachtoffer van fraude.

Huijbregts Automatisering is sinds jaar en dag voorvechter van veiligheid voor uw PC en netwerk. Regelmatig besteden wij hieraan ook aandacht op onze website en bieden we, bijvoorbeeld met onze safety-blocks, diensten aan die veilig gebruik van internet moeten waarborgen. Er zijn helaas ook mensen actief op internet die hun geld verdienen door andere mensen op te lichten of op andere wijze te benadelen. Slimme boefjes gebruiken hiervoor een IP-adres dat niet gekoppeld is aan een geografisch locatie. Nu komt het vervelende voor Huijbregts Automatisering. Als je een IP-adres traceert dat niet aan een locatie is gekoppeld, dan geeft Google aan dat dit IP-adres in het midden van Nederland ligt. U raadt het wellicht al, in het midden van Nederland (volgens Google) ligt nou net het vestigingsadres van Huijbregts Automatisering.

Af en toe komt het dus voor dat mensen ons aanzien of uitmaken voor fraudeurs omdat ze zijn opgelicht via internet terwijl Huijbregts Automatisering hiermee (uiteraard) niets te maken heeft.


Niets nieuws

In het verleden is er al uitgebreid aandacht geweest voor dit fenomeen in de lokale en nationale media maar helaas blijft dit punt actueel.

Bent u slachtoffer geworden van internetfraude, en komt u uit bij ons? Leest u dan eerst de informatie op de onderstaande links.

https://www.paulvermast.nl/dronten-fraudenest/

https://www.destentor.nl/dronten/veel-reacties-voor-bewoners-van-dronter-fraude-adres~a97cce1c/?referrer=https://www.google.com/

 

Wat u kunt doen als u bent opgelicht

De politie heeft een uitgebreide pagina met informatie over fraude via internet. Op politie.nl kunt u hierover meer vinden. Het belangrijkste is natuurlijk: doe aangifte. De politie helpt u verder.

https://www.politie.nl/themas/internetoplichting.html