Het einde van Windows 7

Na 10 jaar dienst beƫindigd Microsoft de ondersteuning op Windows 7. Niet geheel onverwacht, want ze hebben dit bij de introductie in oktober 2009 al bekend gemaakt maar toch merken wij dat dit bij veel van onze klanten nog vragen opwerpt.

Heeft u nog een windows 7 computer, dan ontvangt u na 14 januari 2020 dus geen beveiligingsupdates meer. Veiligheid op internet is uiteraard heel belangrijk want u wilt natuurlijk niet dat uw persoonlijke gegevens zo maar op straat komen te liggen. Daarom raden wij aan om de computer te upgraden naar een modern besturingssysteem zoals Windows 10. 

Huijbregts Automatisering informeert u graag over de mogelijkheden. Is uw systeem geschikt voor Windows 10, of is er misschien wat meer geheugen nodig? Wij geven graag een persoonlijk advies.

Uiteraard adviseren wij u ook graag als u een nieuwe computer of laptop overweegt. Onder het genot van een verse kop koffie bespreken we graag wat u van uw computer verwacht. Zo kunnen wij voor u een advies op maat maken.

Heeft u vragen over het upgraden van uw Windows versie of uw hele systeem? Neemt u dan gerust contact met ons op of kom gerust bij ons langs.