Heeft u al geupgrade?

Heeft u al geupgrade naar Windows 10?

Windows 10 is inmiddels alweer een behoorlijke tijd op de markt en is op dit moment het standaard besturingssysteem van de PC. De upgrade naar Windows 10 komt echter niet automatisch binnen en moet door de gebruiker handmatig geïnstalleerd worden. Ziet u dit zelf niet zitten, dan helpen we u hierbij uiteraard graag.

Moet ik een goed draaiende Windows 7 PC upgraden?


Een klant, wiens Windows 7 pc goed werkt is begrijpelijkerwijs terughoudend om de veranderingen door een upgrade naar Windows 10 te riskeren.  Hierbij een aantal redenen om toch de pc te laten upgraden:

  • Windows 10 is ontworpen om lang mee te gaan
  • Windows 10 is (zeker gecombineerd met een SSD) een behoorlijk stuk sneller
  • Windows 10 voldoet aan alle beveiligings-eisen
  • Windows 10 is een behoorlijk stuk stabieler door een vernieuwde onderlaag


Vragen

We krijgen voor of na het uitvoeren van een upgrade naar Windows 10 verschillende vragen van onze klanten. Hierbij alvast een aantal antwoorden op deze vragen:

 In welk opzicht is de Windows 10 beveiliging beter dan bij voorgaande versies?   

Windows 10 is het veiligste systeem dat Windows ooit ontworpen heeft, met uitgebreide beveiliging met antivirus, firewall, internetbeveiliging en meer. Dit betekent meer beveiligingsfuncties en voortdurende updates om je te beschermen tegen bekende en (nog) onbekende bedreigingen. Het is echter nogsteeds nodig om Windows te voorizen van beveiligings software.


Ziet mijn bureaublad er straks hetzelfde uit?
Windows 10 heeft de algemene look-and-feel vernieuwd om je te helpen efficienter en productiever te zijn. Maar maak je geen zorgen, je kunt nog steeds net zo gemakkelijk navigeren en je hebt nog steeds tal van manieren om je pc te personaliseren. 

Heeft Windows 10 Internet Explorer?
Ja. Windows 10 wordt geleverd met Internet Explorer 11. Het wordt ook geleverd met Microsoft Edge, onze snellere en veiligere webbrowser die speciaal ontworpen werd voor Windows 10.  Wij raden echter aan om gebruik te maken van de Google chrome browser