Glasvezel Update.

Het zal u niet onbekend zijn dat de aanleg van glasvezel in het buitengebied inmiddels volop aan de gang is, en wij volgen dat natuurlijk ook op de voet. In december schreven we al dat Huijbregts Automatisering ook toezicht houdt op de werkzaamheden en deelneemt aan de vele vergaderingen rondom de aanleg. En natuurlijk houden we u ook graag op de hoogte van de vorderingen.  

Zoals u wellicht heeft opgemerkt kunt u getuige zijn van het “snijden” van de kabel in de grond maar daarnaast zijn er nog een paar belangrijke mijlpalen behaald. Zo is inmiddels de eerste “Has” gemaakt. Een Has is een aansluiting in huis, waarbij de glasvezel dus al over het erf ligt en door de gevel van de woning is binnengebracht en afgemonteerd. Bovendien is ook de zogenaamde POP geplaatst. POP staat voor Point of Presence, en hierin plaatsen providers de apparatuur die nodig is om de huizen van diensten te voorzien zoals internet en televisie.

Het laatste, in onze opinie belangrijke, punt is dat inmiddels ook de orderstraat van Greenetfiber is opengesteld. Het is nu dus mogelijk om u te verdiepen in de verschillende abonnementen en deze gelijk aan te vragen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.greenetfiber.nl

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en de verschillende pakketten dan kunt u uiteraard ook contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het aanvragen van het pakket dat het beste past bij uw wensen. Als u wenst kunnen we bijvoorbeeld een afspraak inplannen dat een adviseur bij u aan huis komt om de mogelijkheden te bespreken.